30 éves a dm - a női egészséget támogató pályázatot hirdetünkVállalatunk 30. születésnapját ünnepeljük idén, a jubileum alkalmából egy 30 millió forintos civil pályázatot hirdetünk „Test.Lélek.Közösség“ címmel. Olyan projekteket keresünk, amelyek segítségével hozzájárulhatunk a női egészség megőrzéséhez.

Kevés szó esik a nők és férfiak testi adottságainak különbségeiről és eltérő igényeiről, miközben az életkörülmények, a nemspecifikus szerepek, egyedi testi jellemzők - például a női ciklus - más-más igényeket szülnek. A dm-nél ezen szerettünk volna változtatni, amikor a női egészség témáját zászlónkra tűztük az idei évben, és az egészségtudatosságot komplexen, a testi, szellemi és lelki aspektusokat együtt igyekszünk a középpontba állítani. Összesen 12 európai országban indított a dm kampányt női egészség tematikában.

Szortimentkompetenciánk kiemelkedő területe az egészségvédelem, polcainkon preventív és tüneteket enyhítő termékek is nagy számban megtalálhatók. A vásárlók 90 százaléka és a dolgozók 95 százaléka nő, adja magát, hogy átfogó program keretében foglalkozzunk a témával.
Mindig is figyeltünk arra, hogy társadalmi ügyekben is aktívan részt vegyünk, ezért a 30. jubileum alkalmából 30 millió forintos keretösszegű pályázatot írunk ki civil szervezetek számára szintén a női egészség támogatásának témakörében, fókuszálva a testi, lelki egészségre, valamint a közösségek és az altruista cselekedetek erejére.

A pályázat szakmai lebonyolításában a Civil Impact Nonprofit Kft. segíti a munkánkat. Az egyes kategóriák nyertes projektjeinek kiválasztásához szakértő zsűrit kértünk fel, akik a lebonyolító és a pályázatot kiíró dm-mel közösen döntenek majd. A lelki egészség témakörében Al Ghaoui Hesna, riporter, író segíti a munkát, a testi egészséget célzó projektek felelőse Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! mozgalom alapítója, míg a közösségépítést középpontba helyező kezdeményezések értékelését Vecsei H. Miklós színész, a POKET-közösség alapítója vállalta.

A részletes pályázati kiírás elérhető ITT.


A pályázat időszaka: 2023. szeptember 1-29.
Közönségszavazás: 2023. október 6-18.
Eredményhirdetés: 2023. október 30.
Díjátadó: 2023. november eleje


Pályázattal kapcsolatos konzultációs lehetőség és további információ


A pályázat kiírója a pályázati időszak alatt konzultációs lehetőségeket nyújt az alábbi módokon:
  • E-mailen: info@civilimpact.hu
  • Telefonon: +36-20-956-0582 (munkanapokon 10-15 óra között)
  • Online információs napokon, amelynek időpontjai:

2023. szeptember 12. 14 óra
2023. szeptember 19. 17 óra
Az információs napokra ezen a linken lehet jelentkezni: https://forms.gle/UK3VGaUqqxrbPBCFA

Top