Együttműködő partnerek:

L'OREAL Magyarország Kft.


A L' OREAL Magyarország Kft. 2019-ben is naptejtámogatással segíti a pályázó óvodákat. 

Magyar Rákellenes Liga

 
"Olyan jövőért dolgozunk, amelyben az egészségesek megőrzik egészségüket, a rákbetegeket a legmagasabb szakmai színvonalon kezelik, méltósággal és jó életminőségben élnek."
 
Jövőképünk meghatározza a jelenlegi feladatainkat. A Magyar Rákellenes Liga a legnagyobb olyan magyarországi egyesület, amely a daganatos betegségek megelőzésével, a korai felismeréssel foglalkozik, és mindent megtesz azért, hogy a daganatos betegek gyógyítása, rehabilitációja a lehető legmagasabb színvonalon történjen.
 
A megelőzésben egyik vezérfonalunk az Európai Rákellenes Kódex. Ez olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítségével a rák kialakulásának kockázata csökkenthető.
 
Az Európai Rákellenes Kódex 7. pontja azt tanácsolja, hogy: "Óvakodj a túlzott napozástól, különös tekintettel a gyermekekre! Gondoskodj a napvédelemről! Kerüld a szoláriumot!" Ennek azért van különös jelentősége, mert a bőr sajnos nem felejt, a túlzott napozás, a leégés, a szolárium használata hosszú távon növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát. Az ezzel kapcsolatos, fontosabb tudnivalók megtalálhatók a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség honlapján.
 
A megelőzésben óvodai és iskolai programjainkban külön foglalkozunk a gyermekekkel és a fiatalokkal, hiszen az ő esetükben sokkal nagyobb a remény az olyan életmód kialakítására, amelynek a segítségével csökkenthetik a daganatos betegség kockázatának kialakulását.
 
Ezért igen örülünk annak, hogy a dm felajánlotta a szakmai partnerséget a „Nap gyermekei" programban, hiszen így együtt sokkal több óvodáshoz, és rajtuk keresztül felnőtthöz juttathatjuk el a helyes napozással kapcsolatos információt.
 
Évről évre figyelemfelhívó bőrrákszűréseket szervezünk strandokon. Az ezeken kiszűrt emberek számára az életet jelenti, hogyha időben szakemberhez fordulnak, hiszen az időben felismert bőrrák eredményesen gyógyítható!
 
A Magyar Rákellenes Liga 3500 tagja, négy Segítő Szolgálata, 37 alapszervezete, lelkisegély vonala, önkéntesei segítenek minden hozzánk fordulónak. Ha úgy gondolja, segíthetünk, keressen meg bennünket! A honlapunkon: rakliga.hu megtalálja az elérhetőségeinket.
 
Szolgálatunkat nagyrészt a személyi jövedelemadó 1%-ából finanszírozzuk. Ezért kérjük, hogy az SZJA 1%-ról rendelkezzék a Magyar Rákellenes Liga javára!
Adószámunk: 19653417-2-43
 

STABILO International GmbH Magyarországi Fióktelepe


Sokszínűség, minőség, divat, trendek, innováció és szakértelem.  Erről szól a ma is családi tulajdonban lévő írószermárka, a STABILO világa. A németországi székhelyű írószergyártó vállalat több mint 160 éves tapasztalattal rendelkezik az írás területén. Legyen szó tollról, ceruzáról, színezőről vagy szövegkiemelőről, termékei nem csak a funkcionalitást helyezik előtérbe, de egytől-egyig inspirálón hatnak, és világszerte milliók életét teszik színesebbé, különös figyelmet fordítva az ergonómiai és fenntarthatósági szempontokra.
A STABILO célja, hogy gyermekek és felnőttek számára nem csak hatékonnyá, de kényelmessé és élvezetessé tegye az írást, színezést, rajzolást otthon és az iskolapadban egyaránt.

A márka egyik legnépszerűbb terméke a már óvodás kortól ajánlott STABILO woody 3in1 sokoldalú színes ceruza, mely egyszerre használható akvarellként és zsírkrétaként is. Tömzsi formájának köszönhetően már a legkisebbek is marokra tudják fogni. Bármilyen sima felületen alkalmazható, és nedves szivaccsal egyszerűen le is törölhető. Hosszú élettartamú, vastagságának és zsírosabb állagának köszönhetően erős nyomásra sem törik a hegye, így a gyerekszobák legvadabb kihívásainak is ellenáll. Az 1 cm átmérőjű ceruzabél nyolcszor több pigmentet tartalmaz a hagyományos színes ceruzákhoz képest. 18 gyönyörű színben kapható különböző darabszámú kiszerelésekben, de egy-egy szín külön is megvásárolható.

A termék PEFC minősítésű, fenntartható erdőgazdálkodásból származó minőségi fa alapanyagból készül, és semmilyen egészségre ártalmas anyagot (PVC, ólom stb.) nem tartalmaz.
Rendkívüli vastagságához speciális méretű, gyerekzáras hegyező is kapható 2 különféle színben. 

A STABILO az egyik legsokoldalúbb és legszerethetőbb írószer márka színes egyéniségek számára.
A rendkívül színes termékpalettát megtaláljátok a STABILO weboldalán:
www.stabilo.hu

 

Katex Kft.
 

A Rider papucs neve évek óta a minőséget és a tartósságot jelenti a strandpapucs és utcai papucs világban. A brazil eredetű cég korán felismerte, hogy a könnyű és rugalmas papucsok rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak a láb számára nem csak a strandon, hanem akár a mindennapokban is. A Rider papucsok többnyári darabok, hiszen több szezont is kibírnak kopás nélkül, szemben a különböző műanyagokból készült papucsokkal. Anyaga miatt gyorsan és egyszerűen tisztítható, így egy igazán praktikus választás. A Rider papucsok és szandálok utcai és vízparti viseletre egyaránt tökéletesen alkalmasak.

A választékban egyaránt megtalálhatók a férfi utcai és strandpapucsok valamint női utcai papucsok és strandpapucsok, női divat papucsok, valamint a gyerek papucsok és szandálok. Az óriási színválaszték, vidám formatervezés és mintázat a divatos nyári viselet elengedhetetlen kellékévé teszi a Rider papucsokat. 

A lábbelik sikere elsősorban a minőségben, megfizethetőségben és sokoldalúságban rejlik, ezáltal gyorsan közkedveltté is váltak. Az utcai és a strandpapucs funkcióját egyaránt ötvözik. Így egy lábbeli számtalan alkalomhoz viselhető. A rugalmas, vízálló anyagból készült flip-flop papucsok napközben strandoláshoz, este pedig nyári öltözethez párosítva is hordhatók. De az év bármely szakában megállják a helyüket; kényelmes otthoni papucsként, munkahelyen, uszodában vagy akár télen is, wellness használat során.

A márka magyarországi forgalmazójához tartozó LifeStyleShop.hu webáruház a legszélesebb választékot kínálja a Rider szerelmeseinek!
 

REGIO JÁTÉK
A REGIO JÁTÉK története 1990-ben kezdődött Pécsett, több mint 25 évvel ezelőtt. Az első játékáruház megnyitását követően, több mint két évtizedes rohamos fejlődéssel a REGIO JÁTÉK Magyarország vezető játékáruház hálózatává nőtte ki magát, mely manapság is családi  tulajdonban van. Ma már 33 játékáruházunk és webáruházunk áll a vásárlók rendelkezésére országszerte.
 
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át. A REGIO JÁTÉK egyik legfőbb értéke a gyermekek fejlődésének segítése és a világ iránti kíváncsiságuk felkeltése. Nagy számban forgalmazunk tudományos játékokat, a szülők és gyermekek nagy örömére, mint például a 4M tudományos játékok, melyekben vulkánkészítő szett, kristálynövesztő készlet, vagy akár újrahasznosított anyagokból készült robot készlet is található. Örömünkre szolgál, hogy a dm akciójához egy árnyjátékos társasjátékkal csatlakozhattunk.
Top