Együttműködő partnerek:

Garnier márka


A Garnier márkát 1904-ben alapították Franciaországban, amikor Alfred Amour Garnier piacra dobta első szabadalmaztatott növényi alapú hajápolóját, a La Lotion Garnier-t. Az évtizedek során a Garnier a bőrápolásra is kiterjesztette tevékenységét, és megszilárdította hírnevét, mint szépségipari szakértő. A Garnier nemzetközi haj- és bőrápolási márka, amely a világ minden táján a nők igényei szerint összeállított termékeivel innovatív, megfizethető szépségápolási megoldásokat kínál, több mint 100 éves szakértelemmel.

A Garnier a fogyasztók hatalmas tömegéhez juttatja el a szépséget világszerte, és elkötelezett a fenntarthatóság mellett is. Folyamatosan igyekszik csökkenteni a csomagolások környezeti lábnyomát, valamint javítani a formulák ökológiai profilját és biológiai lebonthatóságát.

1935-ben a Garnier Ambre Solaire piacra dobta az első fényvédővel dúsított barnítóolajat. A terméket először a francia Riviérán tesztelték, majd 1936-ban, abban az évben, amikor Franciaország bevezette a mindenki számára fizetett szabadságot, a termék az ország többi részébe is eljutott. Az Ambre Solaire tökéletesen illeszkedett a korhoz, és azonnal a tengerparti nyaralás, a személyes jólét és a modern, magabiztos nőiesség szimbólumává vált, és azóta is élen jár a fényvédelem terén.

Magyar Rákellenes Liga


"Olyan jövőért dolgozunk, amelyben az egészségesek megőrzik egészségüket, a rákbetegeket a legmagasabb szakmai színvonalon kezelik, méltósággal és jó életminőségben élnek."

Jövőképünk meghatározza a jelenlegi feladatainkat. A Magyar Rákellenes Liga a legnagyobb olyan magyarországi egyesület, amely a daganatos betegségek megelőzésével, a korai felismeréssel foglalkozik, és mindent megtesz azért, hogy a daganatos betegek gyógyítása, rehabilitációja a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

A megelőzésben egyik vezérfonalunk az Európai Rákellenes Kódex. Ez olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítségével a rák kialakulásának kockázata csökkenthető.

Az Európai Rákellenes Kódex 7. pontja azt tanácsolja, hogy: "Óvakodj a túlzott napozástól, különös tekintettel a gyermekekre! Gondoskodj a napvédelemről! Kerüld a szoláriumot!" Ennek azért van különös jelentősége, mert a bőr sajnos nem felejt, a túlzott napozás, a leégés, a szolárium használata hosszú távon növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát. Az ezzel kapcsolatos, fontosabb tudnivalók megtalálhatók a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség honlapján.

A megelőzésben óvodai és iskolai programjainkban külön foglalkozunk a gyermekekkel és a fiatalokkal, hiszen az ő esetükben sokkal nagyobb a remény az olyan életmód kialakítására, amelynek a segítségével csökkenthetik a daganatos betegség kockázatának kialakulását.

Ezért igen örülünk annak, hogy a dm felajánlotta a szakmai partnerséget a „Nap gyermekei" programban, hiszen így együtt sokkal több óvodáshoz, és rajtuk keresztül felnőtthöz juttathatjuk el a helyes napozással kapcsolatos információt.

Évről évre figyelemfelhívó bőrrákszűréseket szervezünk strandokon. Az ezeken kiszűrt emberek számára az életet jelenti, hogyha időben szakemberhez fordulnak, hiszen az időben felismert bőrrák eredményesen gyógyítható!

A Magyar Rákellenes Liga 3500 tagja, négy Segítő Szolgálata, 37 alapszervezete, lelkisegély vonala, önkéntesei segítenek minden hozzánk fordulónak. Ha úgy gondolja, segíthetünk, keressen meg bennünket! A honlapunkon: rakliga.hu megtalálja az elérhetőségeinket.

Szolgálatunkat nagyrészt a személyi jövedelemadó 1%-ából finanszírozzuk. Ezért kérjük, hogy az SZJA 1%-ról rendelkezzék a Magyar Rákellenes Liga javára!
Adószámunk: 19653417-2-43

Fair Play Trade


Képzelj el egy céget, mely szenvedélyesen hisz abban, hogy a játék a gyermeki fejlődés kulcsa.
Mi a Fair Play Trade-nél, több mint 20 éves tapasztalattal, megbízható partnerként segítjük az oktatási intézményeket abban, hogy minőségi eszközökkel várják nap, mint nap a gyermekeket.
Bútorainkat és játékainkat kifejezetten a bölcsődéknek és óvodáknak tervezzük és válogatjuk, szem előtt tartva a gyermekek és az óvó nénik igényeit. Óvodapedagógusokkal és fejlesztő szakemberekkel együttműködve olyan játékokat forgalmazunk, melyek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik a kognitív gondolkodást, kreativitást, problémamegoldó képességet, szociális készségeket.
Hisszük, hogy az intézményekben használt bútoroknak nem csak funkcionálisnak, de esztétikusnak is kell lenniük, ezért a folyamatos innováció és termékfejlesztés is fontos része a munkánknak. A praktikus kialakításukon túl, az egyedi design révén egy inspiráló és ösztönző környezetet teremtenek a gyermekek számára, ahol a játék élménnyé válik.
Termékeink sokszínűek és széleskörűek, mely kielégíti minden bölcsődei és óvodai korosztály igényét. A minőség és biztonság kiemelt szempont számunkra, ezért minden játékunk megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak és minőségi szabványoknak.
Küldetésünk, hogy segítsük az óvodákat abban, hogy örömteli és harmonikus közeget teremtsenek a gyermekek számára, mely alapjaiban határozza meg a következő generációk egészéges fejlődését.
További részletek: www.fairplaytrade.hu


Anyamesélj.huMutasd meg gyermekednek a mesék varázslatos világát, a közös játék örömét, a kreatív alkotás csodáját.” - ebben segít az óvodás gyermekek szüleinek az AnyaMesélj.hu csapata!
Hisszük, hogy a közös mesélés, a közös mondókázás, éneklés, a közös játék összeköt felnőttet és gyermeket. Olyan maradandó élményt nyújtva, melyet 5-10-20 év múlva is vidáman, szeretettel emlegetnek majd fel a családi asztal mellett.
Hisszük, hogy a közös mesélés, a közösen eltöltött idő beivódik gyermekünk lelkébe, egyensúlyt, biztonságot, önbizalmat adva neki, mely elkíséri a felnőtt éveiben is.
Ezért találsz nálunk mesét, játékos fejlesztő feladatokat, barkács sablonokat!

További részletek: www.anyameselj.hu
Top