Együttműködő partnerek:

L'OREAL Magyarország Kft.


A L' OREAL Magyarország Kft. 2021-ben is naptejtámogatással segíti a pályázó óvodákat. 

Magyar Rákellenes Liga

 
"Olyan jövőért dolgozunk, amelyben az egészségesek megőrzik egészségüket, a rákbetegeket a legmagasabb szakmai színvonalon kezelik, méltósággal és jó életminőségben élnek."
 
Jövőképünk meghatározza a jelenlegi feladatainkat. A Magyar Rákellenes Liga a legnagyobb olyan magyarországi egyesület, amely a daganatos betegségek megelőzésével, a korai felismeréssel foglalkozik, és mindent megtesz azért, hogy a daganatos betegek gyógyítása, rehabilitációja a lehető legmagasabb színvonalon történjen.
 
A megelőzésben egyik vezérfonalunk az Európai Rákellenes Kódex. Ez olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítségével a rák kialakulásának kockázata csökkenthető.
 
Az Európai Rákellenes Kódex 7. pontja azt tanácsolja, hogy: "Óvakodj a túlzott napozástól, különös tekintettel a gyermekekre! Gondoskodj a napvédelemről! Kerüld a szoláriumot!" Ennek azért van különös jelentősége, mert a bőr sajnos nem felejt, a túlzott napozás, a leégés, a szolárium használata hosszú távon növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát. Az ezzel kapcsolatos, fontosabb tudnivalók megtalálhatók a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség honlapján.
 
A megelőzésben óvodai és iskolai programjainkban külön foglalkozunk a gyermekekkel és a fiatalokkal, hiszen az ő esetükben sokkal nagyobb a remény az olyan életmód kialakítására, amelynek a segítségével csökkenthetik a daganatos betegség kockázatának kialakulását.
 
Ezért igen örülünk annak, hogy a dm felajánlotta a szakmai partnerséget a „Nap gyermekei" programban, hiszen így együtt sokkal több óvodáshoz, és rajtuk keresztül felnőtthöz juttathatjuk el a helyes napozással kapcsolatos információt.
 
Évről évre figyelemfelhívó bőrrákszűréseket szervezünk strandokon. Az ezeken kiszűrt emberek számára az életet jelenti, hogyha időben szakemberhez fordulnak, hiszen az időben felismert bőrrák eredményesen gyógyítható!
 
A Magyar Rákellenes Liga 3500 tagja, négy Segítő Szolgálata, 37 alapszervezete, lelkisegély vonala, önkéntesei segítenek minden hozzánk fordulónak. Ha úgy gondolja, segíthetünk, keressen meg bennünket! A honlapunkon: rakliga.hu megtalálja az elérhetőségeinket.
 
Szolgálatunkat nagyrészt a személyi jövedelemadó 1%-ából finanszírozzuk. Ezért kérjük, hogy az SZJA 1%-ról rendelkezzék a Magyar Rákellenes Liga javára!
Adószámunk: 19653417-2-43
 

Anyamesélj.hu Mesebolt


Az AnyaMesélj.hu küldetése a gyermekkel együtt töltött minőségi idő, és az esti mese népszerűsítése. Célunk, hogy ne legyen olyan apróság, akinek esti mese nélkül kelljen lefeküdnie. A gyermekek számára nagyon fontosak a mesék, mert megismertetik őt a világgal. A „jóval” és a „rosszal”, hogy vannak „próbák”, amiket sikeresen kell teljesíteni, vagy bátran neki kell vágni azok megoldásának. Ez a tudás elengedhetetlen, a lelkileg erős, kiegyensúlyozott felnőtté válás rögös útján. Írónőnk, Hermann Marika ezen mesék mestere. Történetei olyan értékeket közvetítenek, mint a barátság, a szeretet, a megbocsátás, vagy hogy a kitartó munka mindig elnyeri jutalmát. A mesék mellett, az együtt töltött minőségi idő is rendkívül fontos. Ezt a népszerű kreatív dobozaink, a KreOvi Boxok segítségével játszi könnyedséggel valósíthatják meg a gyermeküket tudatosan nevelő szülők. A dobozok minden eszközt tartalmaznak, ami a feladatok megvalósításához szükséges. A www.anyameselj.hu honlapon a KreOvi Boxok és a mesék mellett még meseapplikáció, Csiga Csabi Klub, és sok-sok kreatív játék is várja a gyerekeket és a szülőket!
 
LifeStyleShop.hu webáruház  
 
A LifeStyleShop.hu webáruház kedvelt divatmárkák otthona, ahol egy helyen megtalálható a különböző stílusok legújabb modelljei legyen szó cipőről, táskáról vagy szép kiegészítőről. A folyamatosan bővülő kínálatban fellelhető az elegáns, divatos cipő és táska kollekció, mely a Desigual, Bugatti, Tamaris és számos világmárka modelljéből tevődik össze.
A német minőség kedvelői választhatnak a Birkenstock kényelmes és trendi papucsai vagy a Rieker, Remonte, Gabor szebbnél szebb cipői, táskái között. A sportosabb márkák kedvelőinek ajánljuk a New Balance futó-, outdoor- és utcai cipőit, az s.Oliver, Tamaris lifestyle- utcai cipőit. 
A nyár szerelmesei a nagy sikerű Birkenstock, Ipanema és Rider papucsok, szandálok kínálatából választhatnak. A LifeStyleShop.hu webáruház a Rider papucsok legszélesebb választékát kínálja.

Rider papucs neve évek óta a minőséget és a tartósságot jelenti a strandpapucs és utcai papucs világában. A brazil eredetű cég korán felismerte, hogy a könnyű és rugalmas papucsok rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak a láb számára nem csak a strandon, hanem akár a mindennapokban is. A Rider papucsok többnyári darabok, hiszen több szezont is kibírnak kopás nélkül, szemben a különböző műanyagokból készült papucsokkal. Anyaga miatt gyorsan és egyszerűen tisztítható, így egy igazán praktikus választás. A Rider papucsok és szandálok utcai és vízparti viseletre egyaránt tökéletesen alkalmasak. A választékban megtalálhatók a férfi utcai és strandpapucsok, valamint női utcai papucsok és strandpapucsok, női divat papucsok, és természetesen a gyerek papucsok és szandálok. Az óriási színválaszték, vidám formatervezés és mintázat a divatos nyári viselet elengedhetetlen kellékévé teszi a Rider papucsokat.

MiniPolisz- a hely, ahol TE is felnőtt lehetsz

 

Interaktív családi játszóház gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek - Budapest szívében, a Király utcában.
A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik a méreteikre szabott, felépített városban belebújhatnak a felnőttek bőrébe és kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában. Ebben a minivilágban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, így lehet belőlük bolti eladó, postás, darukezelő, banki dolgozó, virágárus, hotel recepciós, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. Az alkalmi „városlakók” animátorok kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a hulladékot, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

 
 
Top