A felelősségvállalás a dm-ben a  mindennapok része

 

A dm-ben a társadalmi felelősségvállalás a mindennapok részévé vált, a cég az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok támogatása mellett. CSR programjai középpontjában a gyerekek állnak: egészséges mosolyt varázsol a kisiskolások arcára, naptejjel segít, hogy az ovisok bőre egészséges maradjon, pelenkaadománnyal veszi le a terhet a rászoruló családok válláról.

 

A dm programjaira évről évre számíthatnak az érintettek, a felelősségvállalás több területen is jelen van a cég mindennapjaiban: a szociális tevékenységet illetően, a dolgozókat érintően és a környezet védelmének területén is. 

Az „Együtt egymásért“ név alatt a dm négy CSR programot dolgozott ki, amelyek középpontjában az egészséges életmód, a gyermekek napvédelme, helyes fogápolásra nevelése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű kisgyermekes családok megsegítése áll.

Idén a dm egy új CSR programot indított: ez a Jótettekkel egy jobb világért, amely során helyi projektek megvalósítását támogatja a dm.

 

A Nap gyermekei program óvodás gyermekek napvédelmét célozza, 400 óvodát támogat a dm naptejekkel pályázat formájában.  A nehéz körülmények között élő családok megsegítésére indította el a dm az Együtt a babákért programot, 260 család kap fél évre elegendő pelenkát, a Mosolygó fogacskák gyermekeknek szóló edukációs program a kisgyerekek helyes fogápolásának fontosságára hívja fel a figyelmet. Programjaiba a dm a minden esetben bevonja vásárlóit is. A dm Egy nap másokért dolgozói önkéntes programja is sikeres, a munkatársak civil szervezetek munkájába kapcsolódnak be.

 

A dm büszke rá, hogy Mosolygó fogacskák programja CSR Hungary 2015 díjat nyert, a 3 Jócselekedet Pályázaton pedig a drogéria két CSR programját is díjazták.

A vállalat vallja, hogy felelős magatartással tartozik a társadalomnak, így a jövőben is ezen az úton halad majd tovább.

Top