A felelősségvállalás a dm-ben a mindennapok része


A dm-ben a társadalmi felelősségvállalás a mindennapok részévé vált, a cég az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok támogatása mellett. CSR programjai középpontjában a gyerekek állnak: naptejjel segít, hogy az ovisok bőre egészséges maradjon, pelenkaadománnyal veszi le a terhet a rászoruló családok válláról.

A dm programjaira évről évre számíthatnak az érintettek, a felelősségvállalás több területen is jelen van a cég mindennapjaiban: a szociális tevékenységet illetően, a dolgozókat érintően és a környezet védelmének területén is.

Az „Együtt egymásért“ név alatt a dm több CSR programot dolgozott ki, amelyek középpontjában az egészséges életmód, a gyermekek napvédelme, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű kisgyermekes családok megsegítése áll. A dm Egy nap másokért dolgozói önkéntes programja is sikeres, a munkatársak civil szervezetek munkájába kapcsolódnak be.

A vállalat vallja, hogy felelős magatartással tartozik a társadalomnak, így a jövőben is ezen az úton halad majd tovább.

Top