Örömmel értesítjük Önöket, hogy idén 11. alkalommal ismét megszervezzük a „Nap gyermekei” pályázatot!

A program keretében olyan óvodák jelentkezését várjuk, akik azonosulni tudnak a Nap gyermekei program célkitűzéseivel, és gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind a szakmai támogatást.

Készítsd el napvédelmi bunkidat! A nyertes fődíja, 1 millió forint értékű játszótérfelújítás. A pályázaton induló ovisok feladata, hogy készítsenek napvédelmi bunkit az ovi udvarán, ahová el tudnak bújni a nap káros sugarai elől. Az építkezéshez bármilyen eszközt, alapanyagot használhatnak, a cél, hogy használható legyen az építmény, és az elkészítésben a gyerekek is részt vegyenek. 

Pályázati időszak: 2021. április 20. – május 28.
 
Az induló óvodák naptejcsomagban részesülnek a L’Oréal Magyarország Kft. jóvoltából. A pályázati időszak alatt beérkezett pályázatok közül szakmai zsűri választja ki az 1 db fődíj nyertest, akinek díja, 1 millió forint értékű játszóudvar felújítás látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak.

A pályaművekre 2021. június 7. és 18. között bárki szavazhat. A jelentkezőket értékes különdíj és közönségdíj is várja. A pályázat eredményéről várhatóan június első felében tájékoztatjuk az indulókat. A naptejeket pedig legkésőbb június végére a tervek szerint el is juttatjuk minden pályázó óvodába.
 
A pályázattal kapcsolatos kérdésekre az alábbi elérhetőségeken válaszolunk:
E-mail: dm-napgyermekei@bangbang.hu
Telefon: +36-1-610-8952 (H-P: 9.00-17.00 között)
 
Sok sikert kívánunk Önöknek a pályázat során!
A dm csapata


 
Top