Mesés napvédelem! Indul a dm napvédelmi pályázata!

Idén tizennegyedik alkalommal hirdetjük meg „Nap gyermekei” pályázatunkat hazai óvodák számára, hiszen a megfelelő napvédelem elsajátítását nem lehet elég korán elkezdeni. A program keretében ezúttal is olyan óvodák jelentkezését várjuk, akik azonosulni tudnak a „Nap gyermekei” program célkitűzéseivel, és gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind a szakmai támogatást.

Az ovisok feladata, hogy elkészítsék napvédelmi meséjük illusztrációját tetszőleges technikával, aminek segítségével játszva tanulhatják meg a helyes napvédelem alapjait!
A napvédelmi témájú mese illusztrációjának elkészítéséhez bármilyen technikát választhatnak a gyerekek. Az alkotásnak csak a csoport kreativitása szabhat határt! A lényeg a napvédelem fontosságának hangsúlyozása, valamint, hogy a pályázatnak legyen edukatív jellege. Legyen benne a gyermekek keze munkája, minél kreatívabb, színesebb, különlegesebb végeredménnyel. A saját mese beküldése nem feltétel, de a szakmai zsűri értékelése során figyelembe veszi azt.

A nyertes fődíja, 2 millió forint értékű játszótérfelújítás.
Pályázni az elkészült alkotások közös fotójával lehet, amit 2024. április 8. és május 17. között a www.dm-egyuttegymasert.hu weboldalra kell feltölteni.
Díjazás!
Az induló óvodák naptejcsomagban részesülnek a Garnier márka jóvoltából. A pályázati időszak alatt beérkezett pályázatok közül szakmai zsűri választja ki az 1 db fődíj nyertest, akinek díja, 2 millió forint értékű játszóudvar felújítás látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak.

Érdemes sietni!
Az első 100 beküldő óvodai csoport gyorsasági ajándékként 20.000 Ft értékű homokozójáték csomagot kap a Fair Play Trade jóvoltából.
A pályázat eredményéről várhatóan június első felében tájékoztatjuk az indulókat. A naptejeket pedig legkésőbb június végére a tervek szerint el is juttatjuk minden pályázó óvodába.

A pályaművekre 2024. május 18. és június 5. között bárki szavazhat.
Az első 10 legtöbb szavazatott kapott pályázó csoport közönségdíjban részesül: 100.000 Ft értékű Fair Play Trade ajándékutalványt, mely a Fair Play Trade webshopon keresztül váltható be.

Előző évben is több mint hatszáz pályamunka érkezett, és évről évre egyre több intézmény érdeklődik a pályázatunk iránt. Bízunk benne, hogy az óvodapedagógusok idén is látnak fantáziát a pályázat témájában, és minél több kisgyermeket fognak bevonni az alkotásba.
A pályázattal kapcsolatos kérdésekre az alábbi elérhetőségeken válaszolunk:

E-mail: dm-napgyermekei@bangbang.hu
Telefon: +36-1-610-8952 (H-P: 9.00-17.00 között)

Top