Gyerekjáték a napvédelem! Indul a dm napvédelmi pályázata!

Idén tizenharmadik alkalommal hirdetjük meg „Nap gyermekei” pályázatunkat hazai óvodák számára, hiszen a megfelelő napvédelem elsajátítását nem lehet elég korán elkezdeni. A program keretében olyan óvodák jelentkezését várjuk, akik azonosulni tudnak a „Nap gyermekei” program célkitűzéseivel, és gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind a szakmai támogatást.


Gyerekjáték a napvédelem! Készítsetek óriás társasjátékot az óvoda udvarán a napvédelem témájában, és tanuljátok meg játszva a helyes napvédelem alapjait! Figyeljetek a fenntarthatóságra is! A nyertes fődíja, 2 millió forint értékű játszótérfelújítás.

Fenntarthatósági szempontok a szabadtéri napvédelmi társasjáték készítéséhez:
- Meglévő eszközök, tárgyak felhasználása új funkcióval
- A társasjáték tartóssága, minél hosszabban használni lehessen
- Többfunkciós társasjáték – más játékhoz is használható legyen részben vagy egészben

Pályázni az elkészült alkotások közös fotójával lehet, amit 2023. április 3. és május 14. között a www.dm-egyuttegymasert.hu weboldalra kell feltölteni.
Az induló óvodák naptejcsomagban részesülnek a Garnier márka. jóvoltából. A pályázati időszak alatt beérkezett pályázatok közül szakmai zsűri választja ki az 1 db fődíj nyertest, akinek díja, 2 millió forint értékű játszóudvar felújítás látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak.


Érdemes sietni!

Az első 100 beküldő óvodai csoport egyedi, 2 db STABILO® woody 3 in 1 színes ceruza készletet kap a STABILO jóvoltából. A csomag tartalma: 1 db 10 színből álló STABILO woody 3 in 1 sokoldalú színes ceruza készlet és 1 db 6 színből álló STABILO woody 3 in 1 DUO sokoldalú színes ceruza készlet.

A pályázat eredményéről várhatóan június első felében tájékoztatjuk az indulókat. A naptejeket pedig legkésőbb június végére a tervek szerint el is juttatjuk minden pályázó óvodába.


A pályaművekre 2023. május 15. és június 4. között bárki szavazhat.

Az első 10 legtöbb szavazatott kapott pályázó csoport közönségdíjban részesül: értékes játék ajándékcsomagot kap a Játéksziget jóvoltából.
Előző évben rekord mennyiségű, több mint 800 pályamunka érkezett. Izgatottan várjuk az idei pályázatokat. Bízunk benne, hogy az óvodapedagógusok idén is látnak fantáziát a pályázat témájában, és minél több kisgyermeket fognak bevonni az alkotásba. Így a helyes napvédelem alapjaival játékos formában ismertethetik meg a gyerekeket.
Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt évek alatt sikerült a „Nap gyermekei” pályázatot beépítenünk az óvoda vezetők tudatába, és sok visszatérő pályázónk van. Örülünk, hogy hozzá tudunk járulni a napvédelmi tudatosság növeléséhez a pedagógusok és a szülők körében, és segíteni tudjuk azt, hogy a helyes napvédelem már gyermekkorban rutinná váljon.


A pályázattal kapcsolatos kérdésekre az alábbi elérhetőségeken válaszolunk:
E-mail:
dm-napgyermekei@bangbang.hu
Telefon: +36-1-610-8952 (H-P: 9.00-17.00 között)

Sok sikert kívánunk Önöknek a pályázat során!
A dm csapata

Top