Egy nap másokért


Magyarországon több mint 60.000 civil szervezet működik. Ezek a szervezetek az anyagi gondokon kívül sokszor emberhiányban szenvednek. Az önkéntes munka jelentősége és szerepe egyre nagyobb teret nyer, és a megváltozott gazdasági környezetben a támogatás ezen új formájával a vállalatok is egyre nagyobb számban élnek. A kölcsönös együttműködés e fajtájából mindkét fél sokat profitálhat, hiszen az önkéntes munkát vállaló munkatársak új tapasztalatokat szerezhetnek, tágul a látókörük, így személyiségük is fejlődik, ami munkájukra és munkakörnyezetükre is pozitív hatással lesz. Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói a munkaidejükből 2 napot arra fordítsanak, hogy országszerte, önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek. Országos hálózatként a dm-nek így lehetősége nyílt arra, hogy valóban ott tudjon segíteni, ahol arra szükség van.

Felhívás civil szervezetek részére!

Várjuk olyan civil szerveztek jelentkezését az ország egész területéről, akiknek önkéntes munkásra van szükségük, és mint lehetőséget ajánlhatunk vállalkozó kedvű munkatársaink figyelmébe. Cégünk több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat. Szakemberek széles skáláját tudjuk felvonultatni a számítástechnika, könyvelés, pénzügy, személyzeti ügyek, HR, marketing, beszerzés, PR, értékesítés, logisztika, vagyonvédelem, és takarítás területén, de természetesen egyéb, szakképesítést nem igénylő munkákat is szívesen meghirdetünk a munkatársaink körében.

Kérjük, töltse le tájékoztató levelünket, és a regisztrációs lapot. A programra jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével, és annak e-mailben való visszaküldésével lehet. A programról bővebb információ kérhető az onkentes@dm.hu e-mail címen.

Regisztrációs lap civil szervezetek részére: LINK

További információ a linkre kattintva érhető el: LINK

Top