Nap gyermekei 2017 - pályázati kiírás


Pályázók köre: magyarországi óvodák
 
Pályázat témája: napóra készítés
 
Pályázat határideje: 2017. 03.03. -2017. 04.15.
 

Pályázat célja:

 
A dm drogerie markt idén hetedik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei programot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.
 

Pályázat témája:

 
A pályázat központi témája: Tudjátok, hogyan működik a napóra? Készítsetek egyet ti is! Pályázni az elkészített napóra fotójával lehet.
A dm olyan magyarországi óvodák jelentkezését várja, akik azonosulni tudnak „a Nap gyermekei” program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást.

 

Elérhető támogatás:

 
Maximum 400 óvoda naptejet és homokozó szettet kap ajándékba (kb. 50 db naptej/óvoda)  
Az első 100 beküldő óvoda kreatív eszközöket nyer (kreatív rajzoló készlet).
 
Az ajándékokat biztosító partnereink: L’oreal Magyarország Kft., MelanomaMobil, STABILO International GmbH Magyarországi Fióktelepe.

Fődíj:  A nyertes óvoda játszóterének felújítása

A pályázati fődíj nyertes óvodája udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja, látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. Az elkészült udvart a szervező ünnepélyes keretek között adja át.
 
 
A pályázatok benyújtásának módja, helye:
 
Pályázatra jelentkezni a jelentkezési lap/jelentkezési online űrlap pontos kitöltésével és a pályázati munka beküldésével/feltöltésével lehet.
Amennyiben a pályázati fotón gyerekek is szerepelnek, szükséges a hozzájáruló nyilatkozat beküldése/feltöltése is.
 
On-line: a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon keresztül a jelentkezési űrlap kitöltésével, és a pályázati fotó feltöltésével. A hozzájáruló nyilatkozat az űrlapon feltölthető.
E-mail-ben: Nap gyermekei pályázat jeligével a dm-napgyermekei@bangbang.hu címre a jelentkezési lap, pályázati fotó és hozzájáruló nyilatkozat (opcionális) elküldésével. 
 
Levélben: 1393 Budapest Pf. 341. címen a jelentkezési lap és pályázati fotó elküldésével.  Postai úton beküldés esetén kérjük, írja rá a borítékra, hogy „Nap gyermekei”.
A postai úton beküldésnél a lebonyolító a feladási dátumot veszi figyelembe!
 
 

Pályázati munka leírása:

 
Napóra elkészítése a „Tudjátok, hogyan működik a napóra? Készítsetek egyet ti is!” témában!

Az óvónők felkészítő munkájának és az előző évek oktató füzeteinek köszönhetően szerencsére már sok ismerettel rendelkezünk arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy leégés nélkül megússzuk a nyarat, és kellemesen élményekkel térjünk vissza szeptemberben az óvodába.
 
Idén is közös ötletelésre és alkotásra hívjuk az óvodásokat, az óvodapedagógusokat és a szülőket is.
 
Tanuljuk meg, hogy hogyan mérhetjük az időt a nap segítségével, és készítsük el a napóránkat!
 

Technikai feltételek:

 
A napórák készülhetnek kartonból, fából, drótokból és mindenféle fellelhető anyagokból. A lényeg, hogy minél kreatívabb, színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény. Szívesen fogadjuk a kedves, vicces és kreatív megoldásokat is.
 
 
Lehetnek akár elnagyolt arányok is. A képek mutassák meg egyértelműen, hogy hogyan méri az időt az óvoda a nap segítségével!
 
Kérjük, a napóra mellett jelenjen meg a fotón az óvoda neve is (akár rövidített formában, a napóra mellé téve papíron, vagy egyéb kreatív formában).
 
A napóra elkészítéséhez további segítséget találnak a pályázók ITT!
 
A napóra mellett a fotón szerepelhetnek az elkészítésben részt vevő gyerekek is. Ha a fotón gyerekek is szerepelnek, akkor a gyerekek törvényes képviselőjétől írásos engedélyre van szükség a fotó pályázati oldalon való közzététele miatt.
A nyilatkozat letölthető ITT. Ennek hiányában a pályázati fotót nem tudjuk elfogadni.
 
A képet .jpg .pdf formátumban a jelentkezési lappal együtt elektronikusan megküldve, on-line feltöltve vagy nyomtatott formájában postai úton várjuk.
 
A kép mérete e-mail-es küldés és online feltöltés esetén nem haladhatja meg összesen a 10 MB-ot. Egyéb esetben fájlküldővel (pl: we transfer, mammutmail) és egy email értesítéssel küldjék pályázataikat. Kérjük, hogy figyeljenek arra, hogy az e-mailt küldő óvoda beazonosítható legyen, a tárgymezőben tüntessék fel a pályázó óvoda pontos nevét és címét.
 

Pályázati dokumentáció tartalma:

 
E-mail és postai beküldés esetén:
Jelentkezési lap
Napóra fotó
Ha a fotón gyerekek is szerepelnek, hozzájáruló nyilatkozat
 
On-line feltöltés esetén (www.dm-egyuttegymasert.hu):
Űrlap kitöltése
Pályázati fotó feltöltése az űrlapon
Ha a fotón gyerekek is szerepelnek – Hozzájáruló nyilatkozat feltöltése az Űrlapon
 
 
 

Pályázati feltételek:

 
Magyarországi óvodák jelentkezését várjuk, egyéni jelentkezéseket nem tudunk elfogadni, kizárólag az óvoda jelentkezhet a pályázatra.
 
Kizárólag pontosan és olvashatóan kitöltött jelentkezési lapokat tudunk elfogadni. A részvétel feltétele a pályázati fotó beküldése a megadott szempontok alapján!
A pályázók hozzájárulnak, hogy a pályázati fotót a dm Kft. a www.dm-egyuttegyamsert.hu oldalon közzéteszi.

A pályázók hozzájárulnak, hogy az dm Kft. a nyereményeket nyilvános program keretében is átadhassa, továbbá publikálhassa vagy ismertethesse a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban.
Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videofelvételt és fényképeket a dm Kft. időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett. Felkérés esetén ellentételezési igény nélkül vállalják továbbá, hogy rendelkezésre állnak média interjú céljából.
 
 

Pályázatok értékelése:

 
A beérkezett pályázatokra 2017. április 24. és 2017. április 30. között lehet szavazni a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon és a 10 legtöbb szavazatot kapott pályázat közül pedig szakmai zsűri választja ki a győztest. A döntés végleges, jogorvoslatnak helye nincs.
 
(A postai úton és e-mailben beérkező pályázatokat a pályáztató teszi elérhetővé a dm-egyuttegyamsert.hu online felületen szavazás céljából)
 
Értesítés a döntésről: 2017. május 2-7. között várható, amelyről a jelentkezők e-mailben és telefonon kapnak tájékoztatást. Az eredmény a pályázat weboldalán is elérhető lesz.
 
 
A pályázati munkákat az alábbi szempontok alapján értékeli a zsűri:
 
- kreativitás, kivitelezés
- célunk, hogy minél több gyermek vegyen részt a pályázat elkészítésében, ezért a jelentkezési lapon kérjük feltüntetni, hogy milyen arányban vettek részt a pályázaton a gyerekek, szüleik és a dolgozók 
- a megadott témához mennyire kapcsolódik a fotó
 
 
A 100 db gyorsasági ajándékot a pályázatok beérkezési sorrendje dönti el, a sorrend meghatározásához e-mailes beküldés esetén a beküldés időpontját, on-line jelentkezésnél a feltöltés időpontját, a postai úton beküldés esetén a feladás időpontját vesszük figyelembe. Ezen sorrend alapján kerül kiosztásra a 100 db gyorsasági ajándék.
 
A pályáztatás lebonyolításában a dm Kft. szakmai partnere a Bang Bang Ideas Kft.
 

Bővebb információ:

 
T: +36-1-610-8952 H-P: 9.00-17.00 között
 
E-mail: dm-napgyermekei@bangbang.hu

Honlap: www.dm-egyuttegymasert.hu
 

Letölthető dokumentumok:


Pályázati kiírás

Jelentkezési lap

Hozzájáruló nyilatkozat


Az on-line pályázati űrlap 2017.03.03-tól lesz elérhető.
Top