Pályázati kiírás – Nap gyermekei

Nap gyermekei pályázat 2021 – Bújócskázz a Nappal! Készítsd el napvédelmi bunkidat! 

 

Pályázók köre: magyarországi óvodák csoportjai 
Egyéni pályázatokat nem tudunk befogadni. 

Pályázati időszak: 2021. április 20. – május 28. 
Zsűrizési és online szavazási időszak: 2021. június 7. – június 18. 
Eredményhirdetés: 2021. június 22. 


Pályázat célja: 
A dm Kft. idén 11. alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei programot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára. 

Pályázat témája: 
A pályázat központi témája: Bújócskázz a Nappal! Készítsd el napvédelmi bunkidat! 
A feladat a következő: készítsetek el egy napvédelmi bunkit az ovi udvarán, ahová el tudtok bújni a Nap káros sugarai elől. A bunki építéshez bármilyen eszközt használhattok, ha pedig elkészültetek, fotózzátok le és töltsétek fel a pályázati weboldalunkon a használatra kész pályaműveket. 

A pályázattal szeretnénk felhívni a gyermekek figyelmét a napozás veszélyeire, amelynek nyári időszakban fokozottan ki vannak téve. 

A dm olyan magyarországi óvodák jelentkezését várja, akik azonosulni tudnak a Nap gyermekei program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást. 

Elérhető támogatás:
•    A pályázó óvodai csoportok között (a pályázatot benyújtó óvodák csoportlétszámát figyelembe véve) összesen 27.500 db naptejet osztunk ki a L’Oréal Magyarország Kft. jóvoltából.
•    Az első 100 beküldő óvodai csoport egyedi, napvédelmi témájú mesekönyvet kap az Anyamesélj.hu és a dm Kft. jóvoltából.
•    A legtöbb szavazatot kapó 10 pályázó óvodai csoport 100.000 Forint értékű sportszer csomagot kap a Lifestyleshop.hu és Rider felajánlásával.

Fődíj: A nyertes óvoda játszóterének felújítása

A pályázati fődíj nyertes óvodai csoport udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. Az elkészült udvart a szervező ünnepélyes keretek között adja át.

  •  

A felújítás keretösszege: 1 000 000 Ft + Áfa, azaz egymillió forint plusz az általános forgalmi adó összege. 
Extra fődíj:
MiniPolisz kirándulás és ajándék napszemüvegek 

A pályázati fődíj nyertes óvodai csoport egy kirándulást is ajándékba kap a budapesti MiniPolisz gyerekvárosba, a MiniPolisz jóvoltából, valamint a csoport kisgyermekei ajándék napszemüveget is kapnak a dm Kft. jóvoltából.

A pályázatok benyújtásának módja, helye: 
Pályázatra jelentkezni a jelentkezési online űrlap pontos kitöltésével és a pályázati munka online feltöltésével lehet a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon keresztül. 
Adatvédelmi okokból a pályázati fotón kérjük ne szerepeljenek az elkészítésben részt vevő gyerekek!  

A feltöltésnél a lebonyolító a feltöltési dátumot veszi figyelembe! 

A képet .jpg formátumban a jelentkezési űrlapon online feltöltve várjuk. 
A kép mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.  

Pályázati munka bővebb leírása:
A feladat az, hogy mutassátok meg ki a legkreatívabb ovis, és készítsetek napvédelmi bunkit az ovi udvarán, ahol nem érhetnek utol titeket a nap káros sugarai! Az alkotásnak csak a Ti és a csoportotok kreativitása szabhat határt. 
Például: használjatok kartondobozokat, lepedőket vagy bármilyen más alapanyagot és készítsétek el a saját kis bunkitokat, amit bármikor később is tudtok használni majd. Használjátok a fantáziátokat és tegyétek az elkészült bunkit színesebbé rajzokkal és díszítő elemekkel!  

Pályázni az elkészült bunkik fotójával lehet! 


Technikai feltételek: 
A bunkik készítése során többféle alapanyag és technika alkalmazható (kartondobozok, lepedők, papíráru, egyéb textíliák, stb.), a lényeg, hogy a bunki használatra alkalmas legyen és valamilyen módon legyen benne a gyermekek keze munkája, illetve minél kreatívabb, színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény. Szívesen fogadjuk a kedves, vicces és kreatív megoldásokat is.   

Pályázati dokumentáció tartalma: 
Online feltöltés (www.dm-egyuttegymasert.hu): 

1.    Űrlap kitöltése
2.    Pályázati fotó feltöltése az űrlapon

Pályázati feltételek: 
Magyarországi óvodák jelentkezését várjuk, egyéni jelentkezéseket nem tudunk elfogadni, kizárólag óvodai csoport jelentkezhet a pályázatra.
  
Csakis pontosan kitöltött jelentkezési űrlapot tudunk elfogadni. A részvétel feltétele a pályázati fotó feltöltése a megadott szempontok alapján!  
 
A pályázók hozzájárulnak, hogy a pályázati fotót a dm Kft. a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon közzéteszi.  

A pályázók hozzájárulnak, hogy a dm Kft. a nyereményeket nyilvános program keretében is átadhassa, továbbá publikálhassa vagy ismertethesse a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós, valamint reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban.  Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban történő részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videófelvételt és fényképeket a dm Kft. időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett. Felkérés esetén ellentételezési igény nélkül vállalják továbbá, hogy rendelkezésre állnak média interjú céljából.  

Pályázatok értékelése: 
A pályázati időszak alatt beérkezett pályázatok közül szakmai zsűri választja ki az 1 db fődíj nyertest 2021. június 7. – június 18. között. A szavazás során a 10 legtöbb szavazatot kapott pályázó csoport a zsűri döntésétől függetlenül közönség különdíjat kap.
 
Értékelési szempontok: 
A 100 db csoportonkénti gyorsasági ajándékot a pályázatok beérkezési sorrendje dönti el, a sorrend meghatározásához a feltöltés időpontját vesszük figyelembe.  
A pályázati munkákat az alábbi szempontok alapján értékeli a zsűri: 

•    Mennyire kapcsolódik a napvédelem témájához és a pályázati kiírásban megfogalmazottakhoz a pályázat
•    Felhasznált eszközök változatossága, sokszínűsége
•    A pályázat egyedisége, látványossága, kreatív kivitelezése
•    A pályázat edukatív jellege
•    A pályázat elkészítésébe bevont gyerekek száma.

A zsűri döntése végleges, jogorvoslatnak helye nincs. 

Értesítés a döntésről, a nyertessel való kapcsolatfelvétel határideje: 2021. június 22-én várható, amelyről a jelentkezők e-mailben és telefonon kapnak tájékoztatást. Az eredmény a pályázat weboldalán is elérhető lesz.  

A pályáztatás lebonyolításában a dm Kft. szakmai partnere a Bang Bang Ideas Kft. 

Bővebb információ: 

T: +36-1-610-8952 H-P: 9.00-17.00 között 
E-mail: dm-napgyermekei@bangbang.hu
Honlap: www.dm-egyuttegymasert.hu

Sok sikert kívánunk a pályázathoz!   
dm Nap gyermekei pályázat szervezői 
 

Top