Nap gyermekei 2018 - a pályázati kiírás ide kattintva érhető el


A dm nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei programot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.

Pályázat időszaka: 2018. március 26- április 23.


Elérhető támogatás:
 
Az első 400 pályázó óvoda naptejet kap ajándékba a L’oreal Magyarország Kft. jóvoltából.
 (a pályázó csoport, illetve a résztvevő gyerekek létszámához igazítva)  
Az első 400 pályázó óvoda napvédelmi társasjátékot kap ajándékba az Igazgyöngy Alapítvány közreműködésével (óvodánként 1 darabot)
Az első 100 beküldő óvoda STABILO woody 3in1 (kreatív rajzoló készlet, mely egyben színes ceruza, akvarell és zsírkréta).
A weboldali szavazás eredményeképpen legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas pályázatot készítő óvodai csoport a Katex Kft. felajánlása jóvoltából Rider szandálokat kap ajándékba.

Fődíj: A nyertes óvoda játszóterének felújítása

Pályázatok értékelése:

 
A beérkezett pályázatokra 2018. április 25. – május 7. között lehet szavazni a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, majd a 10 legtöbb szavazatot kapott pályázat közül szakmai zsűri választja ki a győztest. A döntés végleges, jogorvoslatnak helye nincs.
 
A szavazás során legtöbb szavazatot kapott óvoda a zsűri döntésétől függetlenül közönség különdíjat kap.

Értesítés a döntésről: 2018. május 14-ig várható a pályázat eredményének kihirdetése, amelyről a jelentkezők e-mailben és telefonon kapnak tájékoztatást. Az eredmény a pályázat weboldalán is elérhető lesz.
 
Top