Együtt a babákért

 
Több százezer család él krízishelyzetben Magyarországon. A szegénység első pillantásra nem mindig látható. Van, ami sokak számára teljesen hétköznapi, másoknak azonban nehéz életkörülményeik miatt szinte elérhetetlen. Ilyen lehet egy meleg vacsora, egy nélkülözhetetlen ruhadarab, vagy akár a naponta szükséges pelenka.
 
A kisgyermekes családoknál a pelenka megvásárlása hatalmas terhet jelenthet. A gyermekkori nélkülözés különösen veszélyes, hiszen meghatározhatja a kicsik egész életpályáját. A szülők pénzügyi gondjai miatt a gyermekek is szenvednek.
A dm hat éve szervezi meg az Együtt a babákért programot, amely során pelenkával támogatja a rászoruló családokat, így a szülők az erre szánt összeget másra, életszínvonaluk növelésére fordíthatják.
 
A dm jelképes keresztapai szerepet vállalva 260 családnak biztosít fél évre elegendő pelenkát 20 millió forint értékben. Ez a segítség biztosan eljut azokhoz, akinek szánták: a kisbabákhoz.
 
A program nagyon népszerű a családok körében, a dm együttműködő partnere a Katolikus Karitász, a szervezet segít a rászoruló családok kiválasztásában és a pelenkák eljuttatásában.
 
Top