Nap gyermekei pályázat - eredmények


Lezárult a 11. Nap gyermekei pályázat. Idén rekord mennyiségben érkeztek pályázatok: 688 óvoda 871 csoportja készített napvédelmi bunkit, és küldte be fotóját.
Örömmel láttuk, hogy ez a feladat sokakat megmozgatott, és ezáltal közel 70.000 kisgyermek ismerkedett meg a helyes napvédelem alapjaival és annak jelentőségével. Köszönjük munkájukat.

Minden pályázó ovi garantált naptejcsomagban részesült a L’ORÉAL Magyarország Kft. jóvoltából, az ajándékok eljuttatása már megkezdődött.
Az első 100 beküldő számára már szintén kipostáztuk a Panna és a Fénytündér című mesekönyveket. A tanulságos történetet Hermann Marika írónő a dm kérésére készítette, és elsőként a Nap gyermekei pályázaton indult ovisok vehetik kézbe.

A zsűri nagyon nehéz helyzetben volt, hiszen soha nem kellett még ilyen nagyszámú pályázat közül kiválasztania azt az egyet, aki megnyeri az 1 millió forint értékű játszótér-felújítást, a gyerekek létszámának megfelelő SUNDANCE gyerek napszemüvegeket és a MiniPolisz kirándulást.
A zsűrizés során az alábbi fő szempontokat vettük figyelembe:
  • Mennyire kapcsolódik a napvédelem témájához és a pályázati kiírásban megfogalmazottakhoz a pályázat.
  • Felhasznált eszközök változatossága, sokszínűsége. 
  • A pályázat egyedisége, látványossága, kreatív kivitelezése.
  • A pályázat edukatív jellege.
  • A pályázat elkészítésébe bevont gyerekek száma.

Ezen szempontok alapján a fődíjat a Homoki Óvoda Katica csoportja nyerte Tiszaföldvárról.A gyerekeknek és a pedagógusoknak gratulálunk. Hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.


A közönségszavazás alapján 10 óvoda 100 ezer forint értékű sportszercsomagot nyert, nekik is gratulálunk!
Nyereményük átvétele miatt hamarosan felvesszük a kapcsolatot az érintett ovikkal.
 
A nyertes ovik:
 
Honti Óvoda (21107 szavazat)
Zuglói Tündérkert Óvoda (20950 szavazat)
Maglódi Napsugár Óvoda (10043 szavazat)
Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda (6043 szavazat)
Homoki Óvoda (4860 szavazat)
Bicske Városi Óvoda (4540 szavazat)
Thaly Kálmán Utcai Óvoda (3950 szavazat)
Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvoda Telephely (3857 szavazat)
Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda MÁKVIRÁG Tagóvoda (3843 szavazat)
Szolnoki Mustármag Római Katolikus Óvoda  (3773 szavazat)
 
Köszönjük a leadott szavazatokat, és minden óvodának a pályázati anyagokat!
 
A verseny tisztaságát mindvégig szem előtt tartva folyamatosan ellenőriztük a beérkezett szavazatokat. Ennek során egyes pályázatoknál gyanús tevékenységre lettünk figyelmesek a szavazás ideje alatt, és felmerült annak a gyanúja, hogy néhány pályázó a kiírásban szereplő felhívást ("Egy IP címről egy pályamunkára kizárólag szavazat adható le.") megszegve jutott szavazatokhoz. Ezért mielőtt kihirdettük volna a különdíj nyertesét, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, a kiírásban rögzített felhívásnak nem megfelelő szavazatokat töröltük a rendszerből. A szavazási rendszert üzemeltető cég munkatársai azokat a szavazatokat törölték, melyek minden kétséget kizáróan csalással születtek.  Ehhez elemezték a szavazáshoz használt böngészők verziószámát, az ezekből érkező ún. böngésző ujjlenyomatot (Browserfingerprint), az agent metaadatokat, a szavazatok fejléceinek tartalmát, hivatkozásokat, cookie adatokat, valamint az IP címeket.
 
 
Top