Mesés napvédelem!

Lezárult a Nap gyermekei pályázat


Idén 14. alkalommal hirdettük meg napvédelmi edukációs pályázatunkat óvodai csoportok számára.
2024-ben összesen 846 pályázat érkezett 730 óvodából. A pályamunkáknak köszönhetően több, mint 75.000 gyermek napvédelmi edukációja valósult meg, mely az elmúlt 8 év legjobb eredménye.

A pályázó óvodai csoportok között közel 40.000 db naptejet osztunk ki a Garnier márka jóvoltából.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázatot benyújtó óvoda fődíja: a nyertes óvoda játszóterének felújítása.
A pályázati fődíj nyertes óvodai csoport udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. Az elkészült udvart a szervező ünnepélyes keretek között adja át.
A felújítás keretösszege: 2 000 000 Ft + Áfa, azaz kétmillió forint plusz az általános forgalmi adó összege.

A szakmai zsűri egybehangzó véleménye alapján a fődíjat Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Gradus Tagóvoda Maci, Nyuszi és Süni csoportja nyerte el.


A gyerekeknek és a pedagógusoknak gratulálunk. Hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

  • Az első 100 pályázó gyorsasági ajándéka 20.000 Ft értékű homokozójáték csomag a Fair Play Trade jóvoltából.
  • A legtöbb közönségszavazatban részesülő 10 pályázó közönségdíjban részesül: 100.000 Ft értékű ajándékutalványt kap a Fair Play Trade jóvoltából.
  • Az Anyamesélj.hu csapata a pályázatot szakmailag támogatta, hiszen Hermann Marika: Panna és a fénytündér című meséje az idei pályázati feladathoz kiváló inspiráció. Ezért minden pályázó számára egy különleges, napvédelmi edukációs videóval készülünk, melyben a mese életre kel.
    Hamarosan minden pályázó óvodával megosztjuk Hermann Marika: Panna és a fénytündér című animációs videónkat.A közönségdíj nyertesei:

1. Mohács Térségi Óvodaközpont, Bölcsőde és Családi Bölcsőde Sátorhelyi Tagóvodája
2. Újpesti Bőrfestő Óvoda
3. Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Gradus Tagóvodája
4. Mártélyi ÁMK Mártélyi Óvoda
5. Szentimrevárosi Óvoda, Székhely
6. Vecsési Falusi Nemzetiségi Óvoda
7. Komlói EGYMI Óvoda
8. Dunaharaszti Szivárvány Óvoda Százszorszép Tagóvoda
9. Mórahalmi Lurkó Világ Óvoda
10. Pécel Város Óvodái, Székhely ÓvodaKöszönjük a leadott szavazatokat, és minden óvodának a pályázati anyagokat!


A verseny tisztaságát mindvégig szem előtt tartva folyamatosan ellenőriztük a beérkezett szavazatokat. Ennek során egyes pályázatoknál gyanús tevékenységre lettünk figyelmesek a szavazás ideje alatt, és felmerült annak a gyanúja, hogy néhány pályázó a kiírásban szereplő felhívást ("Egy IP címről egy pályamunkára kizárólag szavazat adható le.") megszegve jutott szavazatokhoz. Ezért mielőtt kihirdettük volna a különdíj nyertesét, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, a kiírásban rögzített felhívásnak nem megfelelő szavazatokat töröltük a rendszerből. A szavazási rendszert üzemeltető cég munkatársai azokat a szavazatokat törölték, melyek minden kétséget kizáróan csalással születtek. Ehhez elemezték a szavazáshoz használt böngészők verziószámát, az ezekből érkező ún. böngésző ujjlenyomatot (Browserfingerprint), az agent metaadatokat, a szavazatok fejléceinek tartalmát, hivatkozásokat, cookie adatokat, valamint az IP címeket.

Top