dm START! - Induljunk együtt!


A dm számára fontos, hogy szortimentünk folyamatosan megújuljon, kövesse a legújabb irányzatokat, sőt egy új kezdeményezéssel a  trendek elé megyünk: innovatív, egyedi termékeket keresünk, s pályázattal segítjük  azok bekerülését a polcainkra. Célunk, hogy olyan vállalkozások is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, amelyek eddig nem jutottak el a vásárlókhoz, de termékük megérdemli a rivaldafényt!

Hiszünk az együtt gondolkodás, az együttműködés erejében. Készek vagyunk rá, hogy megadjuk azt a kezdő lökést, ami eddig hiányzott ahhoz, hogy a tervekből kész termék legyen, vagy hogy a kész termék a közönségnek is bemutatkozhasson.

Amit kínálunk: a kiválasztott termékeket a dm minimum fél évre elérhetővé teszi üzlethálózatában. Jelenleg piacvezető drogériaként 262 boltunkkal vagyunk jelen a drogéria kiskereskedelemben, s szolgáljuk ki nap mint nap a vásárlói igényeket. 

Ha cége innovatív, különleges, hiánypótló termékkel lépne piacra, akkor pályázzon, és induljunk el közösen a sikerhez vezető úton!


A pályázati űrlap 2018.11.01-től érhető el, pályázni 2019.01.31-ig lehet. 
 


Pályázni a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon lehet, a pályázati kiírás elérhető ITT!

Top