A dm programjával az első 10 000 pályázó diák biztosan ajándékot nyer!

 

Ki vigyáz a gyerekek fogaira? Sem szuperhősök, sem kommandós alakulatok, sem szép tündérlányok nem őrzik a fogak épségét, a gyerekeknek és szüleiknek kell odafigyelniük, hogy az első tejfogak sokáig épek és egészségesek maradjanak.

 

A rendszeres fogápolást már az első tejfogak előbújásától kezdve be kell vezetni a gyerekek életébe. Sajnos hazánkban a gyerekek magas százalékának rosszak a fogai. A dm programja játékos formában hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára.

2016-ban megszületett a program dala, az Iszkiri zenekar szerzeménye játékos rigmusok segítségével mutatja meg, mi történik a  fogakkal, ha nem vigyázunk rájuk.

A dm minden évben izgalmas pályázattal is készül, 2016-ban a feladat a Mosolygó fogacskák dalához kapcsolódik: arra kérjük az elsős és másodikos osztályokat, dolgozzák fel egy kis videóban a dalt.  

 

 

 

Pályázat időszaka: 2016.09.15.-2016.10.21.

 

2016-ban 10 fődíjast jutalmaz a dm, a nyertesek egy kalandokkal teli egészségnapon vehetnek részt a budapesti Minipolisz gyerekvárosban. A 10 nyertesről idén a közönség dönt!

A dm programja minden évben népszerű az elsős osztályok között, hiszen a pályázaton az első 10 000 pályázó kisdiák biztosan nyer, 2016-ban is fogápolási kezdőcsomagot kapnak ajándékba.

A dm vásárlói idén is pontadományozással támogathatják a programot cserébe egy Mosolygó fogacskák feladatfüzettel készülünk, amelyben a program figurái is feltűnnek.

 

A programban együttműködő partnerünk az Unilever Magyarország Kft.

Top