dmStart! Induljunk együtt!


A dm-nél a termékfejlesztés kiemelt terület, az irányt az influencerekkel történő együttműködések határozták meg az elmúlt gazdasági évben, s stratégiai fókuszt kapott a piachoz képest megkülönböztető termékkör kialakítása.  Az innováció tovább folytatódik, hiszen novembertől dmStart! néven indítottunk pályázatot, hogy további egyedi termékek kerüljenek a szortimentbe. Célunk, hogy felkaroljuk az újonnan induló magyar vállalkozásokat, és még több izgalmas, innovatív terméket kínáljunk polcainkon a vásárlóknak.

A felhívásra a magyarországi piacon már fellelhető vagy röviddel bevezetés előtt álló termékekkel, márkákkal jelentkezhetnek magyar tulajdonú cégek, amelyek szépségápolási, háztartási-vegyi áru és élelmiszeripari területeken egyedi, innovatív termékeket gyártanak. Egy pályázó egyszerre akár több kategóriában és több termékkel is indulhat.
Pályázni a jelentkezési űrlap kitöltésével és az elektronikusan elkészített pályázat feltöltésével lehet 2019. január végéig. A pályázatban be kell mutatni a termék fontos jellemzőit, összetevőit, a felhasználási területét, és hogy miben rejlik az egyedisége.
A pályázat két fordulóból áll: a benyújtott anyagokat szakmai zsűri bírálja el, majd a kiválasztott cégeknek lehetőségük lesz egy személyes találkozón is bemutatni termékeiket. Az elbírálásnál szempont a termék innovatív jellege, a dm-vásárlók igényeinek figyelembevétele, a termékek piacképessége és a fenntarthatósági szempontok.


A pályázati kiírás letölthető itt!


A mintatermék leadásáról szóló nyilatkozat letölthető itt.

Top