Unilever Magyarország Kft.


A Mosolygó fogacskák program szakmai partnere 2017-ben is az Unilever Magyarország Kft., a pályázat résztvevői számára a vállalat 10 000 fogápolási kezdőcsomagot biztosít, illetve szakmai támogatást nyújt a programhoz. 

 
 

REGIO JÁTÉK
A REGIO JÁTÉK története 1990-ben kezdődött Pécsett, több mint 25 évvel ezelőtt. Az első játékáruház megnyitását követően, több mint két évtizedes rohamos fejlődéssel a REGIO JÁTÉK Magyarország vezető játékáruház hálózatává nőtte ki magát, mely manapság is családi  tulajdonban van. Ma már 33 játékáruházunk és webáruházunk áll a vásárlók rendelkezésére országszerte.
 
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át. A REGIO JÁTÉK egyik legfőbb értéke a gyermekek fejlődésének segítése és a világ iránti kíváncsiságuk felkeltése. Nagy számban forgalmazunk tudományos játékokat, a szülők és gyermekek nagy örömére, mint például a 4M tudományos játékok, melyekben vulkánkészítő szett, kristálynövesztő készlet, vagy akár újrahasznosított anyagokból készült robot készlet is található. A különböző mikroszkópok és csillagászati teleszkópok is mind-mind a gyerekek kísérletező kedvét és tudomány iránti érdeklődését szolgálják. Örömünkre szolgál, hogy a dm akciójához mikroszkóp készleteinkkel csatlakozhattunk és ezzel támogathatjuk a gyermekek fejlődését.  

    


 

Csodák Palotája   


A tudásvágyból táplálkozó kíváncsiság fontos ahhoz, hogy felnőttkorban is képesek legyünk új készségek elsajátítására, kreatív váltásokra. A Csodák Palotája egy különleges játszóház, ahol minden korosztály a megtapasztalás útján, gyermeki rácsodálkozással fedezhette fel, hogy a világ érdekes.
A Csopa 2017-ben, 21 évesen válik igazán nagykorúvá. Óbudán a két helyszín összeköltözésével testet ölt egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak jó programot nyújtó science center.
Az 5000 m2-es Csodák Palotája a III. kerületi Bécsi úton várja látogatóit, több mint 250 játékos eszközzel, szakkörökkel, tudománynépszerűsítő programokkal, vadonatúj tematikájú részlegekkel. A két szintes Csodák Palotájában minden korosztály jól érezheti magát, hisz a legkisebbeknek szóló építő és egyéb játékoktól az inkább felnőtt korosztálynak készült szabadulószobákig, különleges szórakoztató játékokig minden megtalálható és kipróbálható akár egy félnapos program keretében. Ezeken kívül lombikból iható koktélokkal, biliárdfoci pályákkal, különleges csocsókkal és 27 interaktív asztallal várjuk még a látogatókat. Egy hely, ahol mindenki gyermek lehet, egy hely, ami összehozza az embereket, egy hely, ahol a tudomány népszerű, egy hely, ahol a szórakozás tanulás és a tanulás játék.
Szeretettel várunk a Csopába, ahol játszva megismered a minket körülvevő csodálatos világot!
www.csopa.hu

  

MinipoliszA MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak.
Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, autószerelő, bemondó, virágárus, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.
A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.

A Mosolygó fogacskák programmal a látogatók szeptember 16-17-én és  23-24-én a Minipoliszban is találkozhatnak. 
Top