Unilever Magyarország Kft.


A Mosolygó fogacskák program szakmai partnere 2019-ben is az Unilever Magyarország Kft., a pályázat résztvevői számára a vállalat 10 000 fogápolási kezdőcsomagot biztosít, illetve szakmai támogatást nyújt a programhoz. 

 
 

REGIO JÁTÉK
A REGIO JÁTÉK története 1990-ben kezdődött Pécsett, több mint 25 évvel ezelőtt. Az első játékáruház megnyitását követően, több mint két évtizedes rohamos fejlődéssel a REGIO JÁTÉK Magyarország vezető játékáruház hálózatává nőtte ki magát, mely manapság is családi  tulajdonban van. Ma már 33 játékáruházunk és webáruházunk áll a vásárlók rendelkezésére országszerte.
 
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át. A REGIO JÁTÉK egyik legfőbb értéke a gyermekek fejlődésének segítése és a világ iránti kíváncsiságuk felkeltése. Nagy számban forgalmazunk tudományos játékokat, a szülők és gyermekek nagy örömére, mint például a 4M tudományos játékok, melyekben vulkánkészítő szett, kristálynövesztő készlet, vagy akár újrahasznosított anyagokból készült robot készlet is található. Örömünkre szolgál, hogy a dm akciójához fogorvosi játékkészletekkel csatlakozhattunk és ezzel támogathatjuk a gyermekek edukációját.

Technológiai Oktatásért Alapítvány   

 Nagyon örülünk, hogy a Skool idén részese lehet a dm Mosolygó fogacskák kampányának.
15-17 éves lányokból álló háromfős csapatunk egy olyan applikáción dolgozik, amely játékos formában segíti majd a gyerekeket már óvodás kortól a megfelelő fogmosási rutin kialakításában.

Gyermekként mindannyian bekerülünk bizonyos “dobozokba”: matekos, hercegnő, stréber, művész, menő. Később viszont elfelejtjük, hogy dobozainkat és címkéinket elhagyhatjuk, vagy kedvünk szerint alakíthatjuk. Változhat, hogyan látjuk a dobozainkat, változhat a méretük és a jelentőségük, de legfőképpen az, hogy hogyan érezzük magunkat benne. A Skool csapatával immár az ötödik éve azon dolgozunk, hogy a fiatal lányok számára a technológia segítségével mutassuk meg: ők is képesek a társadalom vagy a szűkebb környezet által kiosztott dobozok alakítására vagy kidobására.
 
Ingyenes foglalkozásainkkal eddig több mint 2200 gyermeket értünk el, akik a velünk és az innovatív  technológiákkal való találkozás után magabiztosabban, bátrabban, ügyesebben használják a digitális eszközöket képességeik fejlesztésére, álmaik megvalósítására. Ráadásul felmérésünk szerint a résztvevők több mint 90%-a már egy Skool foglalkozás után karrierlehetőséget lát a technológiai szektorban.
 
Egyedi oktatási metodológiánkban saját tapasztalatainkat ötvözzük a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatokkal és a világszerte elismert finn módszertannal. Élményalapú, felfedeztető programokat szervezünk, ahol a közös alkotás és kreatív élményszerzés az elsődleges cél.
Mindezt valós munkahelyi környezetben nyújtjuk, hiszen képzéseink helyszíneként támogató partnereink irodáiba látogatunk el. Így a gyerekek megismerik a legmenőbb hazai tech cégek világát, és már fiatalkorban lehetőségük nyílik arra arra, hogy fejlesztőkkel, példaképekkel találkozzanak, és valós képet kapjanak az iparágról.
 
Aktuális képzéseinket az érdeklődők megtalálják weboldalunkon: www.skool.org.hu
Kövessetek minket facebook-on és instagram-on is!
Facebook: https://www.facebook.com/skoolhungary/
Instagram: https://www.instagram.com/helloskool/

MinipoliszA MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak.
Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, autószerelő, bemondó, virágárus, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.
A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.

A Mosolygó fogacskák program különdíjas osztálya a Minipoliszba nyer osztálykirándulást.
Top