Mosolygó fogacskák

 

 

 

A dm 2006 óta foglalkozik társadalmi szerepvállalással. Programjaink során vásárlóinkkal közösen az egészségmegőrzés területén munkálkodunk.

 

A Mosolygó fogacskák elnevezésű edukációs programunk célja, hogy felhívja a kisgyermekes szülők figyelmét arra, hogy a helyes fogápolás már az első tejfogak előbújásától kezdve kiemelten fontos.  A tejfogak ápolására hazánkban sajnos nem fordítunk kellő figyelmet, holott fontos szerepet játszanak a maradó fogak egészséges növekedésében. A program évről évre kreatív pályázattal hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára.

 

 

2016-ban újdonsággal is készültünk: megszületett a program dala, amelyhez az idei pályázat is kapcsolódik, a pályázó elsős és másodikos osztályoktól azt kérjük, dolgozzák fel videó formájában a program dalát.

 

Pályázni 2016.09.15-2016.10.21-ig lehet.

 

A 10 fődíjasról közönségszavazás dönt, szavzni a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon lehet 2016.10.22. 12 órától. A weboldalon ekkortól minden elfogadott pályázat látható lesz, a pályázatoknál található kis zöld ikonra kattintva lehet majd leadni a szavazatot, egy felhasználó egy pályázati anyagra egyszer voksolhat, de több pályázatra is leadhatja szavazatát. A legtöbb szavazatot elérő 10 pályázat nyer. (A videók youtube like-jai nem befolyásolják a 10 fődíjas kiválasztását.)

 

A Mosolygó fogacskák program évről évre új elemekkel gazdagodik, 2016-ban helyszíni megjelenések is kísérik a pályázatot, a Minimax gyerekhajón és a Minipolisz gyerekvárosban is találkozhatnak a gyerekek a fogápolást népszerűsítő programmal.

Top